top of page

ALGEMENE VOORWAARDEN

Voorwaarden Yogavakanties en Yogalessen

Reservering

Bij iedere vakantie staat duidelijk aangegeven hoe de boeking voor deze vakantie kan worden gedaan. Sommige vakanties worden geboekt via de docent wiens voorwaarden dan gelden. Bij de vakanties die via Yoga op de Berg worden geboekt is de boeking definitief na ontvangst van de aanbetaling en inschrijfformulier. U ontvangt hiervoor een bevestiging per mail. Door ondertekening van het inschrijfformulier, gaat u akkoord met deze voorwaarden.

Reisverzekering/Ongevallenverzekering

Alle deelnemers van ons programma zijn verplicht om een reisverzekering /ongevallenverzekering voor vertrek te hebben afgesloten. Tevens raden wij u aan om een annuleringsverzekering bij een verzekeringsmaatschappij van uw keuze af te sluiten. Lees goed in de voorwaarden van uw reis / ongevallen / annulering verzekering of de activiteiten die u boekt worden gedekt.

Wij zijn niet aansprakelijk voor schade / ziekte / letsel tijdens uw verblijf op het Yoga op de Berg en uw reis naar ons en terug naar Nederland. Deelnemen aan yogalessen, wandeltochten en culturele excursies is op uw eigen risico.

Annulerings

voorwaarden

Yoga op de Berg houdt zich het recht voor de workshop te annuleren indien zes weken voor vertrek het aantal inschrijvingen gering is. Wij zullen samen met u naar een oplossing zoeken. Als geen alternatief voorhanden is krijgt u een restitutie van 100% van het door u betaalde reisbedrag.

 Annulering langer dan 6 weken vóór de datum van vertrek: 100% restitutie van het totaal reisbedrag.

Annulering 5 weken vóór de datum van vertrek: 80% restitutie van het totaal reisbedrag.

Annulering 4 weken vóór de datum van vertrek: 60% restitutie van het totaal reisbedrag.

Annulering 3 weken vóór de datum van vertrek: 30% restitutie van het totaal reisbedrag.

Annulering 2 weken vóór de datum van vertrek: 15% restitutie van het totaal reisbedrag.

Deze annuleringsvoorwaarden gelden voor alle boekingen.
Op het restitutiebedrag van alle boekingen brengen we de reserveringskosten van 40 euro per boeking in mindering.

Alle annuleringen moeten per e-mail aan ons worden gedaan. Het niet komen verschijnen op het vertrekdatum betekent dat de gehele reisbedrag in rekening wordt gebracht.

 


bottom of page